• Mot clé
  • Catégorie
  • Ville    
S'il vous plaît s'enregistrerpour postuler à cette offre.
20 Juil 2017

Temps Plein Boekhouder – Accountant – Comptable

Brussels

Description de L'emploi

ABSI
Ville: Brussels BRU BE
Word b oekhouder bij ABSI !

Sta je open voor een onverwachte carrière start in een snelgroeiende omgeving?

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde collega om ons groeiende team te versterken als boekhouder . Als boekhouder bij ABSI werkt u nauw samen met onze financieel directeur en werkt u aan de boekhouding van ABSI België, Nederland alsook onze 2 zusterbedrijven. Wat zal je doen als Boekhouder ? De boekhouding doen van A tot Z voor al de ondernemingen van de groep Opname van stock verrichtingen in de balans, opvolgen van vaste activa en beheer van betalingen Facturatie op basis van timesheets, terugkeerende prestaties, materieel aangekocht en verkocht,… Opvolgen van de back order Opstellen van BTW aangiftes / DEB / Intrastat Credit collection Betaling van leveranciers, BTW, Sociaal secretariaat Beheer van daily cash Deelnemen aan de maandelijkse en jaarlijkse afsluiting alsook aan rapportage hiervan Kritische analyse van de resultaten, invoeren van corrigerende maatregelen en projecten ter verbetering van onze processen Wat zal je helpen de job te bekomen?

Je bent in het bezit van (minstens) een bachelor diploma boekhouden. Je hebt goede communicatievaardigheden in het nederlands en frans en hebt een goede notie van het engels. Je bent zorgvuldig, precies en analytisch. Je kan op zelfstandige basis werken en ook in een team.

Waarom je carrière bij ABSI starten?

Je groeit met ons mee

We zijn een groeiend bedrijf en je kan met ons meegroeien. Er zijn bij ABSI veel uitdagingen om aan te pakken en mogelijkheden om initiatief nemen. Je kan je armslag uitbreiden in functie van je interesses en je beschikbaarheden.

Onze bedrijfscultuur zit vol met #GoodEnergy

ABSI-kantoren zijn open, dynamische ruimtes, ontworpen om creativiteit en samenwerking te bevorderen. We organiseren regelmatig team events waar onze medewerkers plezier hebben. We waarderen hard werk, sterke communicatie en het vermogen om uitdagingen flexibel en goedgehumeurd aan te pakken. Geïnteresseerd?

Om te solliciteren, kan je jouw CV op onze website opladen via deze link:

https://www.absi.digital/en/Careers/Form?formId=a000Y00000CLU4v&jobId=a0w0Y000000j7ApQAI

of stuur een email naar

villes : Brussels. Les catégories d'emploi : Comptabilité. Types d'emplois : Temps Plein.

Postuler pour cet emploi

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *