• Mot clé
  • Catégorie
  • Ville    
S'il vous plaît s'enregistrerpour postuler à cette offre.
2 Juil 2017

Temps Plein Chef de Partie Banqueting | Marriott Ghent Hotel

Gent

Description de L'emploi

Marriott Ghent Hotel | Midtown Grill
Ville: Gent VOV BE
Bedrijf
Het prachtige 4* hotel Marriott in het hartje van Gent , is op zoek naar versterking. Dit hotel van internationale keten heeft 150 kamers, 9 vergaderzalen, een restaurant, bar en lounge.

Taken
De Chef de Partie is hoofdverantwoordelijke voor een specifiek onderdeel in de keuken. In deze functie is de Chef de Partie ook aansprakelijk voor het keuken personeel dat in zijn sectie werkt.

Is milieubewust en zal de regelgeving van “De Groene Sleutel” nastreven.

Zal klantgericht denken en zal steeds zoeken naar oplossingen, is flexibel naar werktijden, straalt een positieve houding uit en is trots op zijn job.

Mise-en-place, bereiden, schikken en garneren van gerechten. Coördineren en superviseren van de werkzaamheden van de keukenjongens(meisjes) of keukenhelpers in zijn/haar afdeling.

HOOFDTAKEN:

Voorbereiding dienst:

– doet mise-en-place voor koude en warme bereidingen en garnituren; geeft instructies aan de keukenjongens(meisjes) of keukenhelpers voor mise-en-place, bereidingen, bakken, schoonmaken en ordenen van keukenmateriaal

– bereidt gerechten, (groenten)salades, koude vlees-, vis-, en gevogeltesalades, sauzen

– verzorgt bereidingen voor banketten, belegt broodjes of sandwiches, toostjes, enz…

– bereidt nagerechten.

Tijdens de dienst:

– bereidt en werkt gerechten af

– staat in voor de toelevering van garnituren voor de keuken

– springt in voor collega’s tijdens piekperiode.

Na de dienst:

– ruimt de afdeling op

– verwerkt overschotten

– controleert kwaliteit en versheid van de producten

– zorgt voor hygiënische opslag en bewaring van voedingsmiddelen

– controleert voorraad van de koude keuken en geeft bestellingen door aan de sous-chef of aan de keuken-chef

– maakt werkinstrumenten en werkplaatsen schoon

– staat in voor orde, netheid en veiligheid in de keuken

– respecteert veiligheidsnormen tijdens de werkzaamheden

– signaleert storingen of defecten

– neemt deel aan werkoverleg met collega’s en chef(s)

– geeft suggesties voor nieuwe bereidingen, gerechten of presentaties.

ALGEMENE PLICHTEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN:

– Zorgt voor een aangename en positieve werksfeer en zorgt voor “high service standards”.

– Een groot gevoel van verantwoordelijkheid en onafhankelijkheid is geboden;

– Goede kennis van producten;

– Stress bestendig en in staat professioneel te blijven onder grote werkdruk;

– De ondersteuning van de Executive Chef bij veiligheid, hygiëne en erop toezien dat de HACCP wetgeving zorgvuldig wordt toegepast en nageleefd;

– Marriott Culinary Basics Daily Guide toepassen in dagelijkse routines;

– Cooksmart, 15-minute training, vaktermen en Marriott Standard Operating Procedures aanwenden.

– “Lead by example”: zorgt voor een hoffelijke en pro-actieve gastvrijheid t.o.v. alle gasten en alle medewerkers. Toont te allen tijde een positieve houding en is een team-player.

– Iedere medewerker zal, binnen zijn of haar capaciteiten, alle verantwoorde aanvragen van het management uitvoeren.

Profiel
KERNCOMPETENTIES:

– Toewijding;

– Creativiteit;

– Communicatieve vaardigheden;

– Ambitie;

– Teamspeler;

– Geduld;

– Relativeringkracht;

– Netheid;

– Stiptheid.

ERVARING:

– (Hotel)Koks opleiding voor een duur van 5 jaar. In die periode heeft de Chef de Partie

ervaring opgedaan middels stages.

– Twee jaar werkervaring bij soort gelijke bedrijven.

Uurrooster
Variabel uurrooster in een 5 dagen week.

villes : Gent. Les catégories d'emploi : Stage. Types d'emplois : Temps Plein.

Postuler pour cet emploi

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *