• Mot clé
  • Catégorie
  • Ville    
S'il vous plaît s'enregistrerpour postuler à cette offre.
23 Juin 2017

Temps Plein cost engineer

Brussels

Description de L'emploi

Vlaamse Overheid
Ville: Brussels BRU BE
Het Departement Mobiliteit en Openbare Werken doet Vlaanderen bewegen: langs de weg, over het water en door de lucht.

Het Departement Mobiliteit en Openbare Werken staat voor een duurzame ontwikkeling van de mobiliteit in Vlaanderen. Het realiseert heel wat projecten en biedt daarnaast beleidsondersteuning op het vlak van mobiliteit, verkeersveiligheid, investeringen, beheer en exploitatie van de transport- en de haveninfrastructuur.

De functie van cost engineer situeert zich binnen de afdeling Algemene Technische Ondersteuning van het departement. Deze afdeling zorgt voor de kwaliteitsvolle ondersteuning van opdrachtgevers van het beleidsdomein Mobiliteit en Openbare Werken op het vlak van topografie, fotogrammetrie, prijsadvies, kwaliteitszorg, ICT en overheidsopdrachten.

Je komt terecht in het team Prijsadvies, dat prijstechnisch advies over gunningsprocedures, verrekeningen, eindverrekeningen en schadevergoedingseisen verstrekt, opdrachtgevers van civiele bouwprojecten bijstaat op het vlak van prijstechniek en cost engineering en het webplatform MEDIAAN ontwikkelt en beheert.

Hier is plaats voor talent, kwaliteit en variatie.

Spreekt boeiend en afwisselend werk je aan, dan kun je bij het Departement Mobiliteit en Openbare Werken terecht voor unieke projecten en kun je mee je stempel drukken op het beleid.

De afdeling Algemene Technische Ondersteuning en het team Prijsadvies ontwikkelen een webplatform MEDIAAN – met allerlei applicaties en informaties inzake prijstechniek en cost engineering met als doel interne klanten zoals het Agentschap Wegen en Verkeer, het Agentschap Maritieme Dienstverlening en Kust, Waterwegen en Zeekanaal NV en De Vlaamse Waterweg nv te ondersteunen bij de realisatie van nieuwe investeringsprojecten en het onderhoud van de bestaande infrastructuur.

Je werkt in een team dat verantwoordelijk is voor de realisatie, het beheer en de omkadering van MEDIAAN. Je hebt onder meer de volgende taken:

  • Je werkt mee aan de creatie van content die door middel van het webplatform wordt ontsloten: je stelt prijsherzieningsformules op, je ontwikkelt oplossingen voor het conceptueel ramen van projecten aan de hand van verschillende methoden (parametrisch ramen, end-units methode, factorieel ramen, …).
  • Je werkt mee aan de omkadering van het MEDIAAN-platform: je informeert en communiceert over de content die wordt aangeboden, je werkt mee aan allerlei vormen van opleiding, je staat de helpdesk op inhoudelijk vlak bij.
  • Je biedt ondersteuning binnen het team Prijsadvies met het oog op het verlenen van dienstverlening in verband met prijstechniek en cost engineering: je helpt collega’s bij het verzamelen en voorbereiden van data en informatie met het oog op het verstrekken van prijstechnisch advies en het uitvoeren van diverse projecten op het vlak van prijstechniek en cost engineering.

Bijkomende informatie over het takenpakket van het Departement Mobiliteit en Openbare Werken en de afdeling waar de functie vacant is, vind je op http://departement-mow.vlaanderen.be/nl .

Profiel
Op uiterste indiensttreding voldoe je aan onderstaande voorwaarden:

Diploma:

Je hebt een masterdiploma, bij voorkeur in een technische, wetenschappelijke, economische of wiskundige richting, of gelijkwaardig door ervaring.

Werkervaring:

Relevante ervaring bij een opdrachtgever van investeringsprojecten, een advies- of ingenieursbureau of een aannemer/dienstverlener met betrekking tot de realisatie van infrastructuurprojecten en/of andere bouwprojecten strekt tot aanbeveling

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op LinkedIn Deel op Google+ Deel via e-mail. Lokale e-mail client is nodig.
PDF
Selectiereglement downloaden

Diploma’s

  • Master (MA)

Aanbod
Je komt terecht in een dynamische organisatie die oog heeft voor innovatie – contract onbepaalde duur – ruime opleidings- en ontplooiingskansen – een aantrekkelijke vakantieregeling – gratis woon- werkverkeer met het openbaar vervoer – maaltijdcheques – hospitalisatieverzekering – …

villes : Brussels. Les catégories d'emploi : Engineering - Technique. Types d'emplois : Temps Plein.

Postuler pour cet emploi

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *