• Mot clé
  • Catégorie
  • Ville    
S'il vous plaît s'enregistrerpour postuler à cette offre.
6 Août 2017

Temps Plein Digital Web Analyst Data – Brussel €50K

Brussels

Description de L'emploi

Ville: Brussels BRU BE
Wat ga je doen als Digital Web Analyst?

Als Digital Web Analyst zal jij het informatiepunt zijn voor strategische adviezen voor de klanten van dit digitale bedrijf. Weet jij als geen ander hoe je web analytics solutions moet uitvoeren in combinatie met usability analytics tools? Tevens vind jij het fantastisch om data te exploiteren en de visualisatie tools te gebruiken. Daarnaast ben je bezig met het analyseren en verbeteren van websites en apps. Je zult ook KPI workshops leiden en dit kunnen uitleggen aan de rest van het team en de klanten. Ben jij een analist in hart en nieren? Lees dan gauw verder!

Profiel :
Wat wordt jou geboden?

  • Heerlijk salaris tot €50K
  • Zeer mooie secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Ontzettend veel training en educatie

Wat wordt er van jou verwacht?

  • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring
  • Ervaring in Web & Mobile Analytics en Data exploitation tools
  • Professionele beheersing van Nederlands of Frans en Engels

Aanbod :
Waar ga je werken als Digital Web Analyst?

Als Digital Web Analyst ga je aan de slag bij een klein familiebedrijf wat zeer gespecialiseerd is in data-driven strategieën en oplossingen. Ze willen dat mensen in deze onderneming zichzelf zoveel mogelijk ontwikkelen en beter worden. Tevens bevind het bedrijf zich op een fantastisch mooie locatie in Brussel. Je werkt zeer intensief samen met het kleine maar enthousiaste en gemotiveerde team. Wil jij echt invloed hebben en wat uitmaken in een bedrijf? Solliciteer dan nu!

Meer informatie of direct solliciteren?

Klik op de knop « solliciteer op deze vacature » om direct te solliciteren. Voor meer informatie over deze vacature en andere mogelijkheden kun je contact met ons opnemen via +32 3 290 19 26.Ben je zelf niet geïnteresseerd maar ken je dé persoon voor deze job? Daar stellen wij interessante beloningen tegenover. Kijk op onze website bij ‘Recommend a friend’ voor meer informatie. Vraag naar Floris!

villes : Brussels. Les catégories d'emploi : IT - Télécommunication. Types d'emplois : Temps Plein.

Postuler pour cet emploi

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *