• Mot clé
  • Catégorie
  • Ville    
S'il vous plaît s'enregistrerpour postuler à cette offre.
6 Juil 2017

Temps Plein Een voltijds gastprofessor voor de unit Technologie, campus De Nayer (m/v)

Mechelen

Description de L'emploi

Thomas More
Ville: Mechelen VAN BE
Referentie: TMMA-2017-EC-406 – publicatiedatum 06-07-2017 Thomas More is de hogeschool voor wie meer verwacht van de toekomst: meer mogelijkheden én meer uitdagingen. Om onze visie als innovatieve hogeschool met een sterke regionale dynamiek verder te realiseren zijn wij op zoek naar mensen met Lef, Enthousiasme, Focus en Vertrouwen. Geïnspireerd door deze vier waarden bieden wij je een uitdagende job binnen een dynamische onderwijsomgeving waarin vernieuwing en samenwerking cruciaal zijn. Profiel en ervaring Je beschikt over een bachelor of master diploma Je bent zeer pragmatisch ingesteld en gaat voluit voor de praktijk Je hebt ervaring met het begeleiden van studenten in een projectmatige werkomgeving Je beantwoordt aan het profiel van de Thomas More-medewerker.

Inhoud van de opdracht 60% onderwijsopdracht binnen de opleiding Autotechnologie Je geeft onder andere voertuig technisch gerelateerde opleidingsonderdelen, maar bent ook inzetbaar voor elektronica/elektriciteit vakken. Je werkt deze praktisch uit, ontwikkelt, begeleidt en evalueert leerprocessen. Je integreert hierbij moderne onderwijstechnieken en –middelen. Je treedt op als studentencoach bij projectwerk in het kader van toepassingsgerichte opleidingsonderdelen, stages en bachelorproeven.

Je stimuleert studenten zich te ontplooien en de gewenste competenties te behalen. Je zoekt naar oplossingen om resultaatgericht om te gaan met diversiteit in de studentengroepen. Je zet je schouders onder diverse onderwijs- en organisatie ondersteunende taken. 40% monitoraat opdracht binnen de opleidingen Autotechnologie, Elektromechanica, Elektronica-ICT en Ontwerp- & Productietechnologie Je geeft monitoraat sessies over onder andere de vakken Mechanica, Sterkteleer en Wiskunde, maar bent ook inzetbaar voor andere onderwijs- en organisatie ondersteunende taken.

Aanbod: Een voltijdse contractuele tewerkstelling als gastprofessor van 15/09/2017 tot 31/08/2018, met mogelijkheid tot verlenging. Barema: 502 (master) of 316 (bachelor), afhankelijk van diploma Plaats van tewerkstelling: Campus De Nayer. Meer informatie m.b.t. de inhoud van de opdracht kan je bekomen bij martine.taeymans@thomasmore.be Solliciteren (online met CV en motivatiebrief) kan tot en met 15 augustus 2017

villes : Mechelen. Les catégories d'emploi : Stage. Types d'emplois : Temps Plein.

Postuler pour cet emploi

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *