• Mot clé
  • Catégorie
  • Ville    
S'il vous plaît s'enregistrerpour postuler à cette offre.
25 Juin 2017

Temps Plein Eerstelijnsmedewerker Isabel/Corporate Banking

Antwerpen

Description de L'emploi

VAB
Ville: Antwerpen VAN BE
24+ is gevestigd in Berchem (Antwerpen) en is een joint venture van VAB en KBC groep.

We zijn gespecialiseerd in contactcenteractiviteiten. Wij bieden een brede waaier aan zowel inbound- als outbounddiensten waarbij de kwaliteit van onze interactie met de klant centraal staat; helpdesk, afspraakplanning, onthaaltelefonie, webshop, marktonderzoek, klantendienst, B2B prospectie, tevredenheidsenquêtes enzovoort.

Ga zeker eens een kijkje nemen op Facebook en onze nieuwe Djobby pagina.

Wegens het opstarten van een nieuwe opdracht voor KBC, zoeken we 4 eerstelijnsmedewerkers corporate banking NL/FR (m/v). Isabel is een softwarepakket waar u al uw rekeningen bij verschillende banken kan beheren.KBC Reach is een web applicatie die overal en altijd toegankelijk is via alle bekende browsers. Voortaan beheert u al uw zakelijke betaalrekeningen, voert u transacties uit en vraagt u heldere overzichten op vanuit één omgeving. Rekeningen raadplegen en betalingen goedkeuren kan zelfs via uw smartphone.

Je bent het aanspreekpunt via telefoon en mail voor klanten en kantoren over de toepassing Isabel en KBC Reach en begeleidt het Europees en internationaal betalingsverkeer via deze toepassingen.

Je wordt ook ingeschakeld voor een reeks administratieve deeltaken.

Je hebt een signaalfunctie: signalen van kantoren en/of klanten die een weerslag kunnen hebben op de algemene werking, worden overgemaakt aan de betrokken verantwoordelijke.

Alle aspecten van onze dienstverlening worden door jou met een kritische en opbouwende geest benaderd, waarbij het klantenbelang op elk ogenblik centraal staat.

Actief aan kennisopbouw doen en bereid zijn zich voortdurend bij te scholen.

Tevens slaag je erin de informatie bevattelijk en op een goede manier over te brengen (goede call handling). Je neemt het probleem van de klant over en je tracht snel een gepaste oplossing aan te bieden.

Bachelor niveau of gelijkwaardig door ervaring.

Je bent tweetalig NL/FR en dit zowel schriftelijk als mondeling.

Je hebt een zeer goede kennis van PC en Office-toepassingen.

Voorkennis van betalingsverkeer, bestandsopbouw, internationale standaarden van binnenlands, Europees en internationaal betalingsverkeer is een pluspunt.

Je bent klantgericht: je bent empathisch en hebt sterke communicatieve vaardigheden. Je slaagt erin de informatie bevattelijk over te brengen.

Je bent analytisch en bent een echte ‘problem solver’. Je neemt het probleem van de klant over en tracht snel een gepaste oplossing te bieden.

Je kan je snel nieuwe materie eigen maken.

Je bent een echte teamspeler.

Een groeiende en snel evoluerende organisatie.

Een omgeving waar initiatief nemen sterk wordt geapprecieerd.

Een groep met toffe sfeer en oog op persoonlijk welzijn.

Marktconform loon met extralegale voordelen (maaltijdcheques, fietsvergoeding, vergoeding treinabonnement, enz).

Aantrekkelijke groepsverzekering.

Interessante KBC en VAB personeelsvoordelen.

Een zeer aangename werkplek, zowel qua omgeving als sfeer.

Uitstekende opleiding en jobbegeleiding.

Binnen 24+ staat kwaliteit boven kwantiteit waardoor we ons als contactcenter kunnen onderscheiden van andere contactcenters.

Ben je gepassioneerd door deze functie? Stuur je motivatiebrief en CV naar JoinUs@24plus.be ter attentie van Vanessa Van Reeth. Of solliciteer via onderstaande link.

villes : Antwerpen. Les catégories d'emploi : IT - Télécommunication. Types d'emplois : Temps Plein.

Postuler pour cet emploi

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *