• Mot clé
  • Catégorie
  • Ville    
S'il vous plaît s'enregistrerpour postuler à cette offre.
10 Août 2017

Temps Plein Functioneel Analist Web Development

Hoboken

Description de L'emploi

Bever
Ville: Hoboken VAN BE
Afdeling / winkel

A.S. Adventure

Het avontuur

De focus van IT ligt heel sterk op het ondersteunen en het mee vorm geven van het multichannel verhaal. Dit o.a. via home delivery, het online platform click-&-collect, als via het klassieke verkoopskanaal in de winkels. Het IT team bestaat in België uit 25 personen (inclusief externen). Met continue investeringen in het optimaliseren van de data- en communicatiestromen, heeft het IT team een heel sterke reputatie opgebouwd. Mede ook omwille van haar innovatieve oplossingen, haar klantgerichtheid en de business added value die zij realiseren. Eerder kreeg group CIO Peter Demets van Datanews de erkenning als ICT Manager of the year in 2012.

Door de continue groei van de organisatie en in functie van de strategische opbouw van hun IT software team, zijn we vandaag op zoek naar een : Functioneel Analist web development. Als functioneel analist web development krijg je een heel brede en afwisselende verantwoordelijkheid en ben je dus van A tot Z betrokken bij de operationeel efficiënte/commerciële vertaling in het intern development proces.

Je werkt mee aan onze interne en externe websites binnen A.S. Adventure.Je overlegt frequent met je collega business analisten, maar ook met de web developers en met het operationele/commerciële webteam. Vanuit de hoofdzetel in Hoboken doe je dit op groepsniveau (België; Nederland en Engeland).

Jouw uitrusting

  • Bachelor (of Master) diploma of gelijkwaardig door ervaring met minimaal 3 jaar werkervaring.
  • Je hebt ervaring met projectmanagement.
  • Je neemt initiatief en stelt vragen indien nodig om tot een snelle oplossing te komen.
  • Goed analytisch vermogen, sterk in processen en creatief denken.
  • Ervaring in e-commerce of hebt er zeer sterke affiniteit mee.
  • In staat autonoom te werken en je werk zelf te prioritiseren.
  • Teamplayer
  • Gedreven om je eigen kennis en ervaring verder uit te breiden, zowel functioneel als technologisch.

Buiten begint bij Bever

Bever maakt onderdeel uit van de A.S. Adventure Group, de meest succesvolle buitenketen van Europa. Deze vacature speelt zich af binnen de groep en de standplaats is Hoboken, België. De sollicitatieprocedure zal zich daar ook verder afspelen.

Bever biedt jou

Bij A.S. Adventure krijg je de kans om te werken bij een innovatieve marktleider, internationaal actief met hoofdkantoor in Hoboken. De IT organisatie en haar hoogstaande kwalitatieve oplossingen zijn binnen A.S. Adventure een drijvende kracht om de sterke groei te ondersteunen en mee vorm te geven. De functie van Functioneel Analist web development zal je steeds opnieuw uitdagen! Je kan rekenen op een marktconform salarispakket inclusief extralegale voordelen en een firmawagen.

Ga jij het avontuur aan?

Solliciteer dan nu direct via onderstaande button en upload jouw CV en motivatiebrief. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Frederique van Belkum via 079 – 347 11 11.

Deze vacature speelt zich af binnen de A.S. Adventure group en de standplaats is Hoboken, België. De sollicitatieprocedure zal zich daar ook verder afspelen.

Standplaats

Hoboken, BE

villes : Hoboken. Les catégories d'emploi : IT - Télécommunication. Types d'emplois : Temps Plein.

Postuler pour cet emploi

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *