• Mot clé
  • Catégorie
  • Ville    
S'il vous plaît s'enregistrerpour postuler à cette offre.
18 Juil 2017

Temps Plein Junior Support Engineer Incident Management (M/V)

Brussels

Description de L'emploi

STIB MIVB
Ville: Brussels BRU BE
Als Junior Support Engineer Incident Management sta je in voor het voortdurende toezicht op de informatica- en telecomomgevingen en de industriële uitrustingen waarop de industriële en kantoorapplicaties geïnstalleerd zijn.

Je hangt af van het departement Service Delivery binnen de divisie Transport Systems.

Je takenpakket omvat concreet het volgende:

– Je biedt ondersteuning aan de interne gebruikers bij het dagelijks beheer van de industriële/IT-incidenten en je maakt gebruik van de ticketingtools om die incidenten op te volgen.

– Je past de technische en de beroepsprocedures toe in geval van incidenten en staat in voor de opvolging ervan tot ze volledig opgelost zijn.

– Je bent de contactpersoon voor de ondersteunende en technische teams voor wat het analyseren en oplossen van de incidenten betreft en indien nodig start je de escalatieprocedure voor het incident op.

– Je werkt mee aan het identificeren van de problemen.

– Je beheert de documentatie en zorgt ervoor dat deze up-to-date is en je werkt wee aan de uitwerking van nieuwe technische procedures.

– Je volgt de indicatoren op en garandeert zo dat de geldende SLA’s en CNE-normen nageleefd worden.

– Je voert het actief toezicht uit op de informatica- en telecominfrastructuur en de uitrustingen van het industriële type.

– Je spoort de terugkerende storingen/incidenten op, zoekt de oorzaken en brengt verslag uit bij de Teamleader Incident Management.

– Je werkt mee aan de verbetering van de tools voor toezicht.

Gevraagd profiel
– Je hebt een Bachelordiploma in de informatica en/of de elektronica of gelijkwaardig door ervaring.

– Een eerste ervaring in een gelijkaardige functie is wenselijk, maar juniorprofielen zijn eveneens welkom.

– Je hebt een goede kennis van de concepten, normen en standaarden op de markt van de informatica en telecommunicatie en beschikt over specifieke technische kennis zoals van Linux, SAP, Windows, database, Network, …

– Je bent bekend met het gebruik van de processen voor gebeurtenissen-, incidenten- en problemenbeheer en met het change management proces alsook met het integreren van deze processen in het kader van ITIL V2 of V3.

– Je beschikt over een goede zin voor analyse en synthese en over goede communicatievaardigheden.

– Je kunt prioriteiten stellen en durft de beslissingen nemen die zich opdringen.

– Je bent flexibel en bereid om in een stelsel met doorlopende prestaties 24u/24, 5d/7 te werken.

– Je bent tweetalig en hebt technische kennis van het Engels.

Ons aanbod
– Een gevarieerde en boeiende functie in een dynamische en aangename werkomgeving.

– Een bedrijf dat garant staat voor professionele stabiliteit, een lange termijn visie, en projecten die een impact hebben op het dagelijks leven en de mobiliteit van de mensen.

– Persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden, via interne en externe opleidingen, maar ook met lange termijn carrièremogelijkheden.

– Een kwalitatieve, professionele werkomgeving en een competitief salaris met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, 35 betaalde vakantiedagen per jaar, gratis abonnement openbaar vervoer (MIVB, TEC en De Lijn), en tot 75% korting op het NMBS abonnement voor woon-werkverkeer.

Onderneming
Met meer dan 8.000 medewerkers is de Maatschappij voor Intercommunaal Vervoer (MIVB) één van de grootste werkgevers van Brussel en speelt cruciale rol in de mobiliteit van de hoofdstad.

De modernisering van de metro, de uitbreiding van het tramnet of de bouw van nieuwe stelplaatsen zijn maar een paar voorbeelden van de boeiende projecten waarvoor de MIVB op zoek is naar enthousiaste medewerkers.

Een gevarieerde carrière, een continue vorming, boeiende en unieke projecten, werkstabiliteit en een verrijkende diversiteit, dat is wat de MIVB kan bieden aan al wie nieuwsgierig genoeg is om haar 300 unieke beroepen te komen ontdekken.

villes : Brussels. Les catégories d'emploi : Engineering - Technique. Types d'emplois : Temps Plein.

Postuler pour cet emploi

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *