• Mot clé
  • Catégorie
  • Ville    
S'il vous plaît s'enregistrerpour postuler à cette offre.
3 Août 2017

Temps Plein OPERATIONS MANAGER

Hasselt België

Description de L'emploi

Dentsply Implants NV
Ville: Hasselt België VLI BE
Dentsply Sirona Implants maakt deel uit van Dentsply Sirona International en behoort tot de wereldtop in de markt van orale implantaten en digitale technologieën in de tandheelkunde. Zij ontstonden door de samensmelting van Materialise Dental en ES Healthcare en streven dagelijks naar de nieuwste technologische evoluties en innovaties in hun productieprocessen. Door gebruik te maken van de meest moderne 3D-printingtechnieken en CAD/CAM-technologieën weten zij zich te profileren als een A-merk voor patiënt-specifieke prothetische oplossingen. Om hun team in Hasselt te versterken zoeken we momenteel een:

OPERATIONS MANAGER

Functie

Als Operations Manager ben je verantwoordelijk voor het gehele productieproces van tand-implantaten en – suprastructuren via 3D printing en CAD/CAM processen in Hasselt en in Kiev (Oekraine).

Je bent verantwoordelijk voor de productiemiddelen, capaciteit en lay-out en zorgt voor een constante herdefiniëring en verbetering van de processen en set-ups in de productie flow.

Je stuurt een cross-functioneel team van een 50 tal experten in diverse domeinen aan en staat in voor het People Management van de teamleaders/ senior staff binnen de productie.

Je bent verantwoordelijk voor het kwaliteitsaspect en de naleving van ISO 13485 en waarborgt een klantgerichte mindset binnen operations.

Als wereldwijde procesowner garandeer je de continuïteit en geharmoniseerde uitvoering van de Simplant & Atlantis Suprastructures processen in Hasselt en de faciliteiten in Japan en de VS.

Profiel

Je bent burgerlijk of industrieel ingenieur met minimum 10 jaar ervaring als Productiemanager in een technologische omgeving.

Hieraan koppel je bij voorkeur 5 jaar ervaring in met medical devices of een gelijkaardige context met strenge regulering.

Je bent vertrouwd met lean principes en complexe IT systemen.

Je bent een sterke leider én een teamplayer die goede beslissingen kan nemen.

Je beschikt over vlotte relationele en communicatieve vaardigheden en communiceert op een correcte manier, ook in het Engels.

10 tot 15% reizen vormt geen obstakel.

Aanbod

Een cruciale en impactvolle rol in een fabriek van de toekomst.

Een leuk team met een goede dynamiek in een internationale omgeving.

Een aantrekkelijk salarispakket met uitgebreide extralegale voordelen.

Interesse?

Stuur je CV en motivatiebrief met referentie BE759352 naar Hudson, t.a.v. Nic Nicasy, Herkenrodesingel 4a/2, 3500 Hasselt, tel 011 24 75 05, e-mail nic.nicasy@jobs.hudson.com .

Je reactie wordt snel en confidentieel behandeld.

villes : Hasselt België. Les catégories d'emploi : Engineering - Technique. Types d'emplois : Temps Plein.

Postuler pour cet emploi

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *