• Mot clé
  • Catégorie
  • Ville    
S'il vous plaît s'enregistrerpour postuler à cette offre.
2 Juil 2017

Temps Plein Project Engineer

Antwerpen

Description de L'emploi

Exilab
Ville: Antwerpen VAN BE
Omwille van onze groei zijn we op zoek naar (m/v):
Projectengineer Labo

Functie

Door jouw technische deskundigheid en vernieuwende visie begeleid je onze klanten op de weg van concept tot state-of-the-art laboratorium. Als een ware consultant?leef je je op elk moment in in de wensen en vragen van onze klanten en je vertaalt deze?naar?praktisch,?uitvoer-bare plannen. Bij elk project coördineer je het projectteam, dat bestaat uit klanten, aannemers en je eigen medewerkers. Na goedkeuring van de plannen volg je nauwgezet de implementatie-fase op en geregeld steek je ook de handen uit de mouwen! Ook de oplevering is jouw verant-woordelijkheid!

Profiel : Je hebt een professionele bachelor of master in technische wetenschappen. Je beschikt over de technische kennis om Engineering &Implementation projecten tot een goed einde te brengen. Je bent communicatief sterk en bent een betrouwbare gesprekspartner voor elke partij (van klant tot collega). Je spreekt Nederlands en Engels en bent vlot met Visio, AutoCAD en Revit. (Sketchup). De standaard Office software pakketten kennen weinig geheimen voor jou.

Aanbod : Een leuke flexibele, klant- en servicegerichte organisatie met een open en informele bedrijfscultuur. Een grote zelfstandigheid in de uitoefening van je functie met veel ruimte voor initiatief. Een competitief salarispaket met extralegale voordelen. Je projecten bevinden zich voornamelijk op de as Brussel-Rotterdam.

villes : Antwerpen. Les catégories d'emploi : Engineering - Technique. Types d'emplois : Temps Plein.

Postuler pour cet emploi

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *