• Mot clé
  • Catégorie
  • Ville    
S'il vous plaît s'enregistrerpour postuler à cette offre.
10 Juil 2017

Temps Plein Project Management Officer (M/V) – CBD

Brussels

Description de L'emploi

STIB MIVB
Ville: Brussels BRU BE
Als Project Management Officer sta je, in de hoedanigheid van referentiepersoon inzake methodologie voor het beheer van projecten en programma’s, in voor het superviseren van de projectenportefeuilles van de directie Rolling Stock en het normaliseren van de governanceprocessen van de projecten/ programma’s.

Je werkt binnen de divisie Transport Systems, en meer in het bijzonder binnen de directie Rolling Stock.

Je takenpakket zal concreet het volgende omvatten:

– Je centraliseert de aanvragen van nieuwe projecten en je werkt mee aan hun kwalificatie en aan de arbitrage erover binnen de directie.

– Je werkt mee aan de opstelling van de investeringstabel van het beheerscontract

– Je meet de varianties ten opzichte van de geplande elementen en je staat in voor de identificering en vermindering van de risico’s op mislukkingen (in termen van Q-C-D), de problemen met de middelen en de beslissingsbehoeften

– Je maakt geregelde rapporteringen op over de vooruitgang en de prestatie van de projecten en je ondersteunt de project managers voor de verwezenlijking van de rapportering met betrekking tot de projecten van je/hun directie.

– Je verspreidt de sleutelgegevens voor de managers en actoren van de projecten.

– Je draagt bij aan het in de praktijk brengen en aan het continu verbeteren van de projectbeheer-methodologie, in nauwe samenwerking met de project/program managers van de departementen en beroepen en met de kwaliteitsverantwoordelijke.

– Je verzekert een rol als facilitator van de investeringsprojecten bij de andere klant- of partnerdirecties.

– Je stelt aan je sponsor de samenstelling van een project team voor.

Gevraagd profiel
– Je hebt een universitair diploma of diploma hoger onderwijs van het lange type in een algemene richting (handelsingenieur, master in de rechten, burgerlijk of industrieel ingenieur).

– Je hebt minstens 3 jaar ervaring met projectbeheer.

– Je kunt werken met de courante Officetools.

– Algemene technische bagage is onontbeerlijk voor het uitoefenen van de functie.

– Je hebt een zeer goed ontwikkelde zin voor analyse en verstaat de kunst om strategische doelstellingen in specifieke stappen om te zetten.

– Je werkt altijd nauwgezet en zelfstandig, je bent polyvalent en methodisch; je hebt leiderscapaciteiten alsook sterke relationele vaardigheden en gevoel voor teamwork.

– Je begrijpt de behoeften van je omgeving en de verbanden met de andere projecten, zowel wat de businessaspecten als de technische aspecten betreft.

– Je bent Nederlandstalig en/of Franstalig en hebt een goede kennis van de tweede landstaal.

Ons aanbod
– Een gevarieerde en boeiende functie in een dynamische en aangename werkomgeving.

– Een bedrijf dat garant staat voor professionele stabiliteit, een lange termijn visie, en projecten die een impact hebben op het dagelijks leven en de mobiliteit van de mensen.

– Persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden, via interne en externe opleidingen, maar ook met lange termijn carrièremogelijkheden.

– Een kwalitatieve, professionele werkomgeving en een competitief salaris met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, 35 betaalde vakantiedagen per jaar, gratis abonnement openbaar vervoer (MIVB, TEC en De Lijn), en tot 75% korting op het NMBS abonnement voor woon-werkverkeer.

Onderneming
Met meer dan 8.000 medewerkers is de Maatschappij voor Intercommunaal Vervoer (MIVB) één van de grootste werkgevers van Brussel en speelt cruciale rol in de mobiliteit van de hoofdstad.

De modernisering van de metro, de uitbreiding van het tramnet of de bouw van nieuwe stelplaatsen zijn maar een paar voorbeelden van de boeiende projecten waarvoor de MIVB op zoek is naar enthousiaste medewerkers.

Een gevarieerde carrière, een continue vorming, boeiende en unieke projecten, werkstabiliteit en een verrijkende diversiteit, dat is wat de MIVB kan bieden aan al wie nieuwsgierig genoeg is om haar 300 unieke beroepen te komen ontdekken.

villes : Brussels. Les catégories d'emploi : Engineering - Technique. Types d'emplois : Temps Plein.

Postuler pour cet emploi

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *