• Mot clé
  • Catégorie
  • Ville    
S'il vous plaît s'enregistrerpour postuler à cette offre.
23 Juin 2017

Freelance Solution Architect (M/V)

Brussels

Description de L'emploi

STIB MIVB
Ville: Brussels BRU BE
Als Solution Architect help je mee aan het opmaken en doorvoeren van toepassingsoplossingen, in antwoord op de werkbehoeften en in nauwe samenwerking met de verschillende domeinen van Business Solutions (BS), voor de volgende domeinen:

– SAP (ECC, BI, PI, Netweaver Gateway);

– Enterprise Content Management (ECM), incl. Document Management System (DMS), Collaborative tools (SharePoint), Adaptive Case Management (ACM) Business Process Management System (BPMS), and Business Rule Management System (BRMS), Computer-Aided Design (CAD)

Je takenpakket omvat concreet het volgende:

– Je helpt de visie en implementeringsprincipes uitwerken voor de domeinen die onder Business Solutions vallen (SAP en ECM).

– Je maakt een kritische evaluatie van de gespecificeerde op te lossen functionele en niet-functionele behoeften en je heronderzoekt ze, indien nodig, samen met de Application Owner.

– Je staat in voor het onderhoud van de applicatiecartografie van de MIVB voor de Business Solutions domeinen.

– Je helpt de aanbestedingen opstellen en evalueren en oplossingen selecteren.

– Je draagt bij aan het beheren of begeleiden van de implementeringsprojecten rond oplossingen voor de Business Solutions domeinen.

– Je werkt nauw samen met de businessanalisten van Business Solutions en met het Enterprise Architecture-team voor de diverse aspecten (business, data, applicaties, …).

– Je staat in voor de opvolging van het in productie nemen van de systemen en voor de controle van het conform implementeren.

– Je monitort de levenscyclus van de applicatieoplossingen en anticipeert op hun ontmanteling of belangrijkste evoluties.

Gevraagd profiel
– Je hebt een Master in de informatica en 3 jaar ervaring of gelijkwaardig door ervaring.

– Je bent bekend met projectbeheer (Prince2).

– Je hebt een goede kennis van ECM-oplossingen, in het bijzonder DMS (EMC Documentum), Web CMS (geen specifieke oplossing) en het SharePoint-platform.

– Je bent vertrouwd met SAP (ECC, NetWeaver, …), Java EE7 en de moderne frameworks van JavaScript (jQuery, AngularJS, Node.js).

– Je beschikt over een goede kennis van applicatieveiligheid, in het bijzonder betreffende webapplicaties en -diensten (authenticatie, autorisatie), en over een goede praktische kennis van Archimate 2.0 (of recenter).

– Je bent Nederlandstalig en/of Franstalig en hebt een functionele kennis van de tweede landstaal. Kennis van het Engels is vereist.

– Je persoonlijke kwaliteiten: capaciteit om analytisch, kritisch, conceptueel en geïntegreerd te denken; teamgeest, stressbestendig, klant- en resultaatgericht, verantwoordelijkheidsgevoel en zin voor ethiek.

Ons aanbod
– Een gevarieerde en boeiende functie in een dynamische en aangename werkomgeving.

– Een bedrijf dat garant staat voor professionele stabiliteit, een lange termijn visie, en projecten die een impact hebben op het dagelijks leven en de mobiliteit van de mensen.

– Persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden, via interne en externe opleidingen, maar ook met lange termijn carrièremogelijkheden.

– Een kwalitatieve, professionele werkomgeving en een competitief salaris met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, 35 betaalde vakantiedagen per jaar, gratis abonnement openbaar vervoer (MIVB, TEC en De Lijn), en tot 75% korting op het NMBS abonnement voor woon-werkverkeer.

Onderneming
Met meer dan 8.000 medewerkers is de Maatschappij voor Intercommunaal Vervoer (MIVB) één van de grootste werkgevers van Brussel en speelt cruciale rol in de mobiliteit van de hoofdstad.

De modernisering van de metro, de uitbreiding van het tramnet of de bouw van nieuwe stelplaatsen zijn maar een paar voorbeelden van de boeiende projecten waarvoor de MIVB op zoek is naar enthousiaste medewerkers.

Een gevarieerde carrière, een continue vorming, boeiende en unieke projecten, werkstabiliteit en een verrijkende diversiteit, dat is wat de MIVB kan bieden aan al wie nieuwsgierig genoeg is om haar 300 unieke beroepen te komen ontdekken.

villes : Brussels. Les catégories d'emploi : IT - Télécommunication. Types d'emplois : Freelance.

Postuler pour cet emploi

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *