• Mot clé
  • Catégorie
  • Ville    
S'il vous plaît s'enregistrerpour postuler à cette offre.
15 Juil 2017

Temps Plein stage personeelsdienst IKEA Gent

Gent

Description de L'emploi

Ikea
Ville: Gent VOV BE
Wij zijn een gevarieerde groep van mensen die rechtdoorzee zijn, met beide benen op de grond staan en een passie voor woninginrichting delen. We komen van over de hele wereld maar hebben een inspirerende visie gemeen: ‘een beter dagelijks leven mogelijk maken voor zo veel mogelijk mensen’. Die visie verwezenlijken we op basis van onze gedeelde menselijke waarden, die onze leidraad zijn in ons werk en de basis vormen van onze inclusieve, open en eerlijke cultuur. De kern is een gevoel van saamhorigheid en enthousiasme. We werken hard maar maken het ook leuk. En we zijn altijd op zoek naar mensen die onze positieve houding en waarden delen.

Binnen de personeelsdienst bieden we twee stageplaatsen aan.

De eerste stagemogelijkheid is binnen Recruitment & Selection . Tijdens je stage ben je verantwoordelijk voor de organisatie van de studentenjobs in de schoolvakanties. Een greep uit het takenpakket: communicatie met studenten en managers, planning van de vakantie, infosessies geven,..

Daarnaast word je opgeleid tot recruiter. Je zal leren hoe we bij IKEA omgaan met het solliciatieproces en je zal tegen het einde van je stage in staat zijn om zelf kandidaten te rekruteren en selecteren (CV-screening, telefonische screening en interviews). Bij IKEA staan de bedrijfswaarden en de filosofie voorop in het sollicitatieproces. Hierin differentiëren we ons van andere bedrijven.

Een andere stagemogelijkheid valt gedeeltelijk onder Learning & Development en gedeeltelijk onder Interne communicatie & Change management . Voor L& D werk je mee aan de planning en organisatie van trainingssessies, je verzamelt feedback om het afgesproken kwaliteitsniveau te waarborgen en volgt de, voor learning & development relevante, KPI’s op.

Daarnaast draag je voor IC&CM bij aan de vertaling van het businessplan van de winkel in een duidelijk actieplan voor de afdelingen en je implementeert de verschillende acties. Daarnaast werk je mee aan een efficiënte communicatie aangepast aan de specifieke doelgroepen.

Jouw profiel

  • Ben je op zoek naar een boeiende stage op de personeelsdienst?
  • Pik je snel iets op en kan je zelfstandig werken?
  • Heb je een passie voor mensen en geloof je in ieders potentieel?
  • Communiceer je, zowel schriftelijk als mondeling, op een duidelijke manier, aangepast aan de doelgroep?
  • Ben je bescheiden, open en eerlijk in samenwerking met anderen.
  • Is je stage onbezoldigd?

Interesse?

Indien je antwoord JA! Is bij al deze vragen, bedenk dan nu waarom jij de ideale IKEA stagiair(e) bent en laat je motivatie met cv hier achter!

De personeelsdienst van IKEA Gent.

villes : Gent. Les catégories d'emploi : Stage. Types d'emplois : Temps Plein.

Postuler pour cet emploi

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *